ZOEKEN 
Partner: HP invents

Partner: Citrix

Partner: Citrix

Inventure Simple Solutions:

Wat is “Inventure Simple Solutions”?

Simpel, een geweldig idee!

Computers zijn prachtdingen, onmisbaar voor uw werk. Alleen al dat gedoe wat er bij komt kijken om probleemloos en storingsvrij te kunnen werken. Denk maar eens aan beveiliging, back-ups maken, updates installeren, de juiste licenties regelen….. Moet allemaal gebeuren en worden bijgehouden. En u bent echt niet de enige die daar een hekel aan heeft. Maar u hoeft maar één keer een crash van de harddisk mee te maken en u vergeet het echt nooit meer.

Voor grotere bedrijven is een eigen systeembeheerder de oplossing. Maar voor kleinere bedrijven en eenmanszaken is dit niet reëel.

Voor deze doelgroep hebben de medewerkers van Inventure ICT Solutions b.v. dé IT oplossing uitgedacht:“Inventure Simple Solutions”!

Uw programma’s en bestanden komen op een server te staan die beheerd wordt door de medewerkers van Inventure ICT Solutions b.v.  en uw programma’s en bestanden zijn alleen voor u en uw medewerkers toegankelijk. Het bijkomende voordeel van deze oplossing is dat u en alleen u overal ter wereld waar een internetverbinding is bij uw bestanden en programma’s kan. Dan kunt u en uw medewerkers ook thuiswerken. Wilt u meer informatie gebruik dan de contact pagina of bel naar 0168-393162.


technical info

IP
Hostname
Browser
: 44.222.189.51
: amazonaws.com
:inventure
ICT SOLUTIONS BV

Plaza 6
4782 SK Moerdijk

t. +31 (0) 168 393 162
f. +31 (0) 168 393 176


 inventure
 ICT SOLUTIONS BV
 Plaza 6
 4782 SK Moerdijk

Opencompanies
HOME INFO OPLOSSINGEN PARTNERS HELPDESK CONTACT CLIENT LOGIN SITEMAP
inventure ICT SOLUTIONS BV © 2024 | All Rights Reserved